preloading

גריילמן

קורס בשר: שליטה בטכניקות צלייה


פרטי הקורס

צאו למסע קולינרי עם קורס ההכנה שלנו לבשר. מבחירת החתיכות האיכותיות ביותר ועד לשליטה מוחלטת בטכניקות הצלייה, הקורס מכסה את כל הנושאים. חקור את ההבדלים בין סוגי הבשר, למד את השיטות החיוניות לחיתוך ולהכנה, וגלה את הסודות שמאחורי התיבול והמרינדה המושלמים. בין שתהיה מתחיל מוחלט או בשף מנוסה, תשדרגו את הכישורים שלכם ותעניקו הפתעה מושלמת לאורחים עם מנות בשר טעימות ומדהימות, ברמה של מסעדה. הצטרפו אלינו ותהפכו למומחה בבשר!


שיעורים


client

Luyes Jagu

ממש נחמד, מבין, מראה ידע כנה בנושא. סוג של תלמיד כיתה קשוח.